Monday, 26 January 2015

Unintended =(

Assalamualaikum wbth, kaifa halukum? jika sihat, alhamdulillah, semoga Allah kurniakan nikmat kesihatan untuk kita supaya mudah kita untuk meningkatkan lagi amal ibadah kita.

hari ni tetiba pulak KLMJ bila terdengar lagu feveret masa form 3 dulu ( ada kisah di sebalik lagu ni). xsedar dah 7 tahun dah berlalu..hmmm, apa2 pun bagi yang xpernah dengar dan yg pernah dgr lagu ni, jom hayati lirik lagu ni, selamat mendengar.. AWAS! lagu ni ada elemen lagho ye.. biase la masa muda2 dulu asyik ingat nak bercinta je keje nye -_- ..



Unintended by Muse

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You could be the one I'll always love

You could be the one who listens
To my deepest inquisitions
You could be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken
Pieces of the life I had before

First there was the one who challenged
All my dreams and all my balance
She could never be as good as you

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You should be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken
Pieces of the life I had before
I'll be there as soon as I can

But I'm busy mending broken
Pieces of the life I had before
Before you

sila click link ini utk melihat video lagu ini


Alahai, jiwang pulak entri ni, jgn termuntah pulak ye.. xde kena mengena dengan yang hidup atau yang telah tiada

No comments:

Post a Comment